Om Puori

Vi startade Puori 2009 med en önskan om att skapa något rent, naturligt och effektivt.

Engagemang för hälsa

Puori har vuxit fram ur de två grundarna, Oliver Amdrup-Chambys och Julius Heslets, kompromisslösa vilja att komplettera sin egen aktiva livsstil med de allra bästa kosttillskotten. Puori grundades 2009 i syfte att komplettera en hälsosam livsstil och seriös träning med ett lika seriöst erbjudande för omega-3 fiskolja – ett behov som grundarna inte tyckte att befintliga producenter kunde uppfylla. En del av motivationen var också driven av idealism. Målet var klart redan från början: Att vara bäst på att erbjuda äkta, rena och överlägsna produkter som gör skillnad i människors hälsa och välbefinnande.

Det krävs ett stort engagemang för att uppfylla vår höga standard. Vårt löfte om kvalitet kan inte äventyras. Förklaringen till Puoris framgångar, särskilt under ett så ambitiöst äventyr där två unga mäns idéer har vuxit till ett globalt företag med massor av engagerade medarbetare, samarbetspartners och framför allt kunder, är en transparens med tester hos tredje part redan från början (IFOS-tester av fiskoljan) till dagens fullständiga transparenstester av hela produktportföljen.

Puori har dessutom alltid kännetecknats av ett stort mod. Utan detta mod skulle vi aldrig gett oss ut på denna fantastiska resa. Det innebär också att vi välkomnar goda idéer och försöker skapa en kultur i vårt företag där både initiativ och de som tänker högt och annorlunda belönas. Från början gynnades vi av CrossFit-trenden som inleddes på 2000-talet och som sedan utvecklades till en seriös tävlingssport och Crossfit är fortfarande är en viktig del av Puoris DNA.

Vi tror att hälsa är en resa som ständigt utvecklas och som fokuserar på att fatta kvalitetsbeslut inom de fyra hörnstenarna i ett gott liv: en hälsosam kost, fysisk aktivitet, återhämtning och balans. Vi säljer inte snabba lösningar utan vi hjälper människor att förstå sin grund och visar dem hur de kan nå sin naturliga potential. Vi tror på en förebyggande livsstil och har en holistisk inställning till hälsa. Moderna dieter innehåller inte de näringsämnen som vi behöver och vi erbjuder de renaste, naturliga kosttillskotten för människor, för oss själva och för en hälsosammare framtid.